Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/georgchristensen.dk/public_html/plugins/system/gantry/gantry.php on line 406
Fortællinger

Om fortællingerne

Det er her, jeg vil fortælle dig lidt om den verden jeg færdes i, om de venner jeg mødes med, og om de personer jeg støder på. Det er hverken skrøner eller løgn og latin, det er stort set den skinbarlige sandhed, det er verdenen, som jeg ser den, og de oplevelser jeg gerne vil med dig.

Hvis det skulle virke for fantastisk, for det gør virkeligheden ret ofte, så trøst dig som jeg med, at jeg er jo nødt til at fortælle det, som jeg husker det. Det blødes lidt op af, at min samvittighed er blevet bedre med alderen, i takt med at min hukommelse svigter.

Og hvorfor? Er det nu nødvendigt at plage dig med sådanne sandfærdige historier? Det må det være, for ellers havde du vel allerede forladt siden igen. Kan du nu tro på mig? Ja, det vil jeg mene, alene overskriften fortællinger signalerer entydigt, at det må være virkelige hændelser, for ellers havde jeg nok kaldt det skrøner, som min yndlingsforfatter Jørn Riel altid har gjort det.

Jeg kan love dig, at her er ingen opdigtede personer, og vis derfor overbærenhed over for de, du genkender, for de har ikke vidst, at de ville være inkluderet i mine skriverier, men i det store og hele har de taget det pænt, når de har opdaget det, indtil nu i alt fald.

Der er store oplevelser, der er små oplevelser, der er sensationer og der er trivialiteter, alt ud fra min målestok, som du naturligvis ikke behøver at være enig med mig i, men det er også meningen, at mine beretninger skal fortælle om mig mig selv, og det er op til dig selv herefter at skabe et indtryk af mig. Hvis du spørger mig, vil mit svar være, at jeg er en gammel fluefisker fra det jyske, med begge ben på jorden, med en evig fascination af naturen, af fluefiskeriet og af de venner, jeg har fået herigennem. Uden venner at dele oplevelser med vil livet være for fattigt. Og ja, jeg har et rigt liv.

Læs nu et par stykker og døm selv. Er du uenig med mig, er du velkommen til at sende mig en mail med dine kritikpunkter, uden at jeg dog vil love dig at svare på dem, men jeg vil læse dem og vurdere dem.

Kærlig hilsen
Georg Christensen