Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/georgchristensen.dk/public_html/plugins/system/gantry/gantry.php on line 406
Jydekrogen

Go Fishing havde åbnet ny forretning på Dalumvej, og den måtte jeg selvfølgelig se. Og hvem stod så der - Anders Lifland fra FFFD - ham måtte jeg selvsagt også hilse på, og vi fik en hyggelig snak.

På et tidspunkt omtalte han min hjemmeside og sagde, at han kunne godt lide mine fortællinger. Om jeg ikke kunne tænke mig at skrive en klumme til FFFD-bladet FlueFisker? Næh, den rolle kunne jeg ikke lige se mig i, og i så fald syntes jeg, at mine skriverier ville komme til at ligge for tæt op ad Steen Ellemoses. Det mente Anders nu ikke, og efter lidt mere smiger kunne jeg ikke undslå mig, og vi aftalte at jeg skulle skrive en prøve til ham. Det blev den om stallingernes skyld, og Anders sagde ok for den.

Det vanskeligste var næsten at finde et navn til sådan en klumme, og efter lidt leg med ordene faldet valget på Jydekrogen. For mit øje så jeg den gamle lænestol, det lille bord med pibe i askebægeret, og ikke at forglemme whiskyglasset. fra Anglish Spoken i det gamle Trout and Salmon. Nu sad jeg der i hjørnet, i Jydekrogen. Eller man kunne måske sige, at jeg var hooked på ideen med at skrive klumme, altså at Anders fik mig på Jydekrogen. Eller måske som københavnere ser alle biler herovre, med jydekrog, for vi trækker altid rundt med et eller andet.

Uanset hvad, så blev det til Jydekrogen.

FlueFisker udkommer sædvanligvis fire gange om året, og jeg har fået tildelt det bageste opslag. Tak for det, jeg prøver at forvalte det bedst muligt.