Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/georgchristensen.dk/public_html/plugins/system/gantry/gantry.php on line 406
Kalendere

Om kalenderne

Kalenderne blev født et år, hvor jeg ville sende en anden julehilsen til mine venner end et julekort, og jeg lavede tuschtegninger, lavede kalendermåneder med små fortællinger og fandt på en forside. Og ikke mindst et navn. Det blev til Anglish Spoken, og havde dermed en sammenhæng med min hjemmeside.

2003 blev første årgang, og kalenderen blev trykt i 25 eksemplarer, som blev fordelt til venner og familie, nummeret og dedikeret naturligvis. Den blev positivt modtaget, for nu at udtrykke det med jysk beskedenhed.

Et par år senere følte jeg mig presset til at udvide læserskaren til en større kreds, og med tiden voksede den til knap 300 eksemplarer, som blev omdelt eller sendt som brev, nogle bunker blev leveret til nogle som uddelte for mig. Listen over modtagere blev ajourført hvert år, nogle faldt ud og nye kom til.

Udgifterne voksede i takt med modtagerkredsen, til papir, konvolutter, frimærker, ryghæftning og trykning, men jeg holdt fast i mit udgangspunkt, at det skulle være en fornøjelse for mig at give kalenderen til mine venner og bekendte, og at jeg derfor ikke ville tage penge for det. Til gengæld lovede jeg min overbærende kone, at jeg ville stoppe, når jeg ikke længere arbejdede, og det skete i løbet af 2013, og dermed blev kalenderen for 2013 også den sidste.

Her på hjemmesiden kan du se mine kalendere. Det er heldigvis kun datoerne, som tiden er løbet fra. Mine tegninger og små beretninger lever endnu.